Javna vatrogasna postrojba Grada Ivanić-Grada

Energetska obnova javna vatrogasna postrojba
DSC_0038_1200x800
DSC_0961
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
1P1A8442
U Ivanić-Gradu se održava druga zajednička vježba u sklopu projekta ENRAS - 1P1A5317
U Ivanić-Gradu se održava druga zajednička vježba u sklopu projekta ENRAS - 1P1A5391
13340082_1133160833411954_1865324335775959536_o
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
prethodna
sljedeća
Shadow

[VIDEO] Vatrogasna zajednica Ivanić-Grad dobila nova vozila za poboljšanje operativnih kapaciteta

U okviru proslave 30. obljetnice Vatrogasne zajednice Ivanić-Grada, gradonačelnik Javor Bojan Leš svečano je uručio ključeve novih vatrogasnih vozila, označavajući time ključni korak u kontinuiranom ulaganju u vatrogastvo i vozni park Zajednice.

Značajna investicija u vatrogasna vozila

Vozni park je obogaćen zapovjednim vozilom, malim navalnim vozilom i dva kombi vozila, ukupne vrijednosti preko 250 tisuća eura. Ova vozila, koja su predana na korištenje Vatrogasnoj zajednici Ivanić-Grad, Javnoj vatrogasnoj postrojbi Ivanić-Grad, DVD-u Šumećani i DVD-u Deanovec, predstavljaju krunu strategije ulaganja u vatrogastvo na području Ivanić-Grada.

Financijska podrška i značaj za grad
Gradonačelnik Leš istaknuo je kontinuiranu financijsku podršku Grada za nabavku vatrogasne opreme i vozila. Ivanić-Grad, kao jedini grad ove veličine s Javnom vatrogasnom postrojbom i dvanaest dobrovoljnih vatrogasnih društava, prepoznaje ovo ulaganje kao značajno financijsko opterećenje, ali i kao veliku dobit za grad.

Spasilačke operacije kao primjer efikasnosti
Gradonačelnik je naglasio važnost vatrogasaca u skorim spasilačkim operacijama tijekom olujnog nevremena i borbe s visokim vodostajem Save, pokazujući učinkovitost i spremnost vatrogasnih snaga.

Daljnje jačanje strukture civilne zaštite
Leš je najavio jačanje strukture Civilne zaštite, potvrđujući posvećenost Grada ulaganju u vatrogastvo kao ključnom elementu zaštite građana. Naglasio je da svako ulaganje u vatrogastvo povećava spremnost i sigurnost, čineći grad još sigurnijim.

Ovom prilikom, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe i Vatrogasne zajednice Ivanić-Grad istaknuo je važnost podrške Grada i gradonačelnika Leša u provođenju vatrogasnih aktivnosti, naglašavajući kako su ovakva ulaganja ključna za održavanje visokog standarda sigurnosti i zaštite u zajednici.