Javna vatrogasna postrojba grada Ivanić-Grada

Održan Projekt Jumicar – edukacija Prometne kulture za najmlađe

12. ožujka 2018.
JVP Ivanić-Grad

U Osnovnoj školi Đure Deželić održana je Jumicarova manifestacija, tj. edukacija Prometne kulture za najmlađe (razredna nastava, 2. i 3. r.). Učenici drugih i trećih razreda prošli su nekoliko edukativnih radionica na temu sigurnosti i prevencije. Jumicar timu pridružili su se predstavnici Društva Crvenog križa Ivanić Grad i Vatrogasna postrojba Ivanić Grad.

Dok su se najmlađi okušali u ulozi vozača, volonteri Crvenog križa polaznike su naučili osnovama prve pomoći. Zahvaljujemo ravnateljici gđi Ivani Bajt i volonterkama Karmen Kovačević, Gabrieli Horvat i Tini Baković iz Crvenog križa Ivanić Grad.

Veliko hvala upućujemo i vatrogascima g. Ivici Fršteku i g.Ivanu Brezovečkom iz Vatrogasne postrojbe Ivanić Grad, koji su održali radionicu zaštite od požara i učenike upoznali s vatrogasnim zanimanjem, vozilima i opremom. – ravnateljica Ines Tudović.

Ekipa iz Jumicara posebno zahvaljuje ravnateljici škole gospođi Ines Tudović i svim učiteljicima koje su s djecom prošle obuku te zahvaljuju na gostoprimstvu i izvrsnoj organizaciji.

Mališane koji su prošli obuku, ali i sve druge sudionike, još jednom upozoravamo na oprez u prometu!