Javna vatrogasna postrojba grada Ivanić-Grada

Interna obuka djelatnika VP Ivanić-Grada – Flashover

2. travnja 2015.
JVP Ivanić-Grad

Vatrogasna postrojba grada Ivanić-Grada provela je dana 01. travnja 2015. godine internu obuku svojih djelatnika u simulatoru plamenih udara u svrhu obnove znanja iz teoretskog i praktičnog djela cjelokupnog dvodnevnog početničkog seminara iz područja požara zatvorenih prostora.

Predavanja su održali licencirani instruktori iz naše Vatrogasne postrojbe zajedno s zapovjednikom Dariom Kezerićem. Tijekom interne obuke obrađene su teorijske tematske cjeline iz područja -gorenja i gašenja, plameni udari flashover i backdraft, čitanje dima i sigurnosnih mjera, te praktično -rad s mlaznicama, flashover kutija, pripreme i ulazak u simulator plamenih udara.

Možemo istaknuti da se obuka na seminaru SPU provodi u suradnji s naših sedam djelatnika instruktora. Ova obuka se provodi u skladu sa Sustavom upravljanja kvalitetom ISO 9001, te  je priznata u Republici Hrvatskoj i u inozemstvu. Ovakve vrste obuke se  provede  kako bi vatrogasna postrojba bila što spremnija odraditi takve vrste intervencija na području Ivanić-Grada  te općine Križ i Kloštar.

Album sa fotografijama pogledajte na našoj FB stranici: FLASHOVER 01.04.2015.